0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Juiste bandenspanning is zuiniger, veiliger en milieuvriendelijker

Het advies aan uw klanten: Check elke twee maanden uw autobanden

De helft van alle Nederlanders checkt zijn bandenspanning minder dan 3 keer per jaar, terwijl het advies is om dat iedere twee maanden te doen. Hierdoor rijdt zo’n 60 procent van de Nederlanders rond met te slap opgepompte banden.

Het belang van goed opgepompte banden

Autorijden met de banden op de juiste spanning is zuiniger, veiliger en beter voor het milieu. De juiste spanning zorgt voor meer grip, minder brandstofverbruik en minder slijtage van de band. Wist u dat een auto per jaar zo’n 700 gram rubber door slijtage verliest? Een goede bandenspanning levert automobilisten al snel 100 euro per jaar op.

Bandenspanning checken ongeacht hoeveel uw klant rijdt

Uw klanten denken misschien dat zij hun autobanden alleen regelmatig moeten checken wanneer zij veel rijden. Maar niets is minder waar. Autobanden lopen langzaam leeg, ook als er weinig gereden wordt.

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact