0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Daarom kiest u voor G-Tyres

Banden inkopen tegen de beste prijs

G-Tyres is de Nederlandse banden groothandel waar u alle type banden voor personenwagens, bestelwagens, (4x4) SUVs en pick-ups kunt kopen. Banden van de bekende A-merken maar ook banden die uitblinken in een gunstige prijsstelling en zekere kwaliteit. Zo is G-Tyres o.a. exclusief importeur en distributeur van Zeta BandenKapsen banden en Powertrac in de Benelux.

U de held en het geld

Onze belofte aan garagehouders, autobedrijven, lease- en verhuurmaatschappijen en bandenspeciaalzaken is net zo simpel als doeltreffend: vandaag besteld, is vandaag bezorgd. Met een concurrerende prijsstelling verzekeren we iedereen die dagelijks banden monteert van een uitstekende marge en garanderen we dat uw klanten altijd tevreden en supersnel weer op weg kunnen. Meer weten over onze marges en uw verdiensten?

Adviesgesprek aanvragen

Banden kopen zonder gedoe

We maken het niet ingewikkelder dan het is. Elk merk en type band bestelt u eenvoudig en snel online in uw klantspecifieke webshop. Na het indrukken van de bestelknop wordt uw order meteen verwerkt en op maandag t/m zaterdag binnen 2,5 uur* gratis bezorgd.

* Check hier ons bezorgingsgebied en levertijden

Dit is wat u wilt

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Maak hier een afspraak

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact