0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Het Bandenlabel,
verplicht binnen heel Europa

De verordening bandenlabeling stelt eisen met betrekking tot het vermelden van informatie over brandstof efficiëntie, grip op een nat wegdek en extern geluid van banden. Het doel van deze labeling is het verhogen van de economische en milieu efficiëntie van het wegvervoer door bevordering van veilige, energiezuinige en geluidsarme banden. Door deze verordening kunnen eindgebruikers, samen met andere factoren die gewoonlijk in aanmerking worden genomen voor een aankoopbeslissing, een betere keuze maken bij de aanschaf van nieuwe banden.

Klanten moeten goed beseffen dat de werkelijke brandstofbesparing en verkeersveiligheid sterk afhankelijk zijn van het gedrag van de bestuurder zelf. Zo heeft een zuinige rijstijl een aanzienlijk effect op het brandstofverbruik, moet de bandenspanning juist zijn en regelmatig gecontroleerd worden voor een optimale brandstof efficiëntie en goede grip op een nat wegdek, en moet er altijd voldoende afstand in acht genomen worden op andere weggebruikers. Klanten moeten ervan bewust gemaakt worden dat de volgende drie criteria, hoewel belangrijk, niet de enige prestatieparameters zijn.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Bekijk PDF voor meer informatie

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact