0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

G-Tyres officieel dealer van Fulda banden

Fulda zomer-, winter- en all season banden direct uit voorraad leverbaar

Als garagehouder, autobedrijf, lease- of verhuurmaatschappij of bandenspeciaalzaak wilt u de beste banden met een gunstige prijsstelling en zekere kwaliteit, zo snel mogelijk geleverd. Daarom heeft G-Tyres als officieel Fulda dealer een ruim assortiment Fulda zomerbanden, winterbanden en all season banden direct uit voorraad leverbaar. De banden zijn snel online te bestellen. Uw order wordt dezelfde dag binnen 2,5 uur* gratis bezorgd!

Goedkoper dan premium banden, beter dan gemiddelde budgetband

Met een productie van jaarlijks meer dan 7 miljoen banden bezit Fulda 10 procent van de Duitse bandenmarkt. En dat is niet gek, aangezien de kwaliteit van deze goedkope banden ver boven de gemiddelde budgetband uitsteken.

Fulda direct online bestellen Geen klant? Ontdek voordelen

* Check hier ons bezorgingsgebied en levertijden

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact