0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

G-Tyres exclusief importeur Kapsen banden

Leverbaar in de gangbare zomer en 4 seizoenen banden maten

G-Tyres levert sinds 1 februari 2018 exclusief het merk Kapsen. Kapsen is leverbaar in de gangbare zomer en 4 seizoenen banden maten. De banden zijn concurrerend geprijsd en daardoor betaalbaar voor iedereen.

Voor kleine auto’s

De Kapsen H202D zomerband is geoptimaliseerd voor kleinere personenwagens en gezinsauto's. Ook onder natte omstandigheden kun je met deze band vertrouwen op veel grip en een uitstekende bestuurbaarheid. Door zijn goede prijs-kwaliteit-verhouding is deze band bovendien zeer vriendelijk voor je portemonnee.

Voor middenklasse auto’s

De Kapsen S801 is een High Performance zomerband. Ontworpen voor compacte en middenklasse auto’s. De band richt zich op bestuurders die veilig en comfortabel willen rijden. Toch zijn deze banden vriendelijk geprijsd.

Voor sportieve auto’s

De Kapsen S2000 is een sportieve ultra high performance zomerband. Deze band van Kapsen zorgt voor precisie en veiligheid. Ook bij hoge snelheden. De band behoort tot de UHP categorie, topklasse personenautobanden.

Voor bestelwagens

De Kapsen RS01 is geschikt voor bestelwagens. Deze banden kunnen zwaarder worden belast dan gewone autobanden. Ze kunnen toch prima hoge snelheden aan en hebben een goed stuurgedrag.

Betaalbare band voor het hele jaar

De Kapsen A4 is een 4 seizoenband. Het is een combinatie tussen een zomer en een winterband. In de A4 komen de eigenschappen van een zomerband tijdens warme en droge dagen samen met een winterband die presteert tijdens koude, natte en ijzige weersomstandigheden. Hiermee heb je een betaalbare band voor het hele jaar.

Klanten bestellen direct onlineGeen klant? Ontdek voordelen

* Check hier ons bezorgingsgebied en levertijden

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact