0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Kumho eerste montage op nieuwe BMW X3

Banden voor een goede handling op droog en nat wegdek

BMW heeft de Kumho Crugen HP91 geselecteerd als original equipment voor de nieuwe X3. Dit heeft Kumho bekend gemaakt.

Kumho banden worden al als original equipment geleverd op de BMW 1-, 2- en 3-Serie. De Crugen HP91 band wordt voor OE-montage op de X3 geleverd in de maat 245/50 R19 105W XL. De band wordt geleverd aan BMW’s fabriek in het Amerikaanse Spartanburg (South Carolina) waar de X3 wordt geproduceerd. Van daaruit worden de auto’s via de Atlantische oceaan naar Europa vervoerd voor de verkoop op de Europese markt.

De Kumho Crugen HP91 is ontwikkeld voor SUV’s. Ze zijn voorzien van de laatste generatie silica loopvlak voor een goede handling op droog en nat wegdek. Verder hebben ze een goede tractie op zand en modder.

Bron: bandenportaal

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact