0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

G-tyres distributeur Minerva Banden

Zomerbanden, winterbanden en all-season banden

Minerva is van oorsprong een historisch automerk met Nederlandse roots en sinds 1992 het leidende bandenlabel van het Belgische bedrijf Deldo met een sterke reputatie. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte banden per jaar is Minerva in Europa uitgegroeid tot hét private label bij uitstek met banden van een goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Banden voor alle weersomstandigheden en verschillende typen auto's

De banden van Minerva hebben een uitstekende stabiliteit bij hoge snelheden en een lage rolweerstand, daarnaast presteren de banden goed in zowel droge als natte omstandigheden. G-tyres heeft als Minerva distributeur een ruime voorraad zomer-, winter- en all season banden voor personenwagens, SUV's en bedrijfswagens. De banden kunnen eenvoudig en snel online worden besteld. Uw order wordt dezelfde dag binnen 2,5 uur* gratis bezorgd!

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

* Check hier ons bezorgingsgebied en levertijden

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact