0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Volwaardig reservewiel onmisbaar

ANWB: Voorkom stilstand met een echt reservewiel bij uw nieuwe auto

Meer dan de helft van de nieuw verkochte auto's heeft geen reservewiel meer. Daarvoor in de plaats is er een spuitbus vulschuim aan boord. De Wegenwacht van de ANWB rukt zo'n 85.000 keer per jaar uit voor auto's met een lekke band. Maar het gat is vaak zo groot dat vulschuim niet meer werkt met als gevolg dat de band niet ter plekke kan worden gerepareerd.

Directe oplossing voor een lekke band

Wanneer uw klant een thuiskomer heeft in uw auto, een klein en smal reservewiel, dan is hij weliswaar even geholpen met een lekke band. Maar dan moet hij later alsnog de band vervangen. Met een echt reservewiel voorkomt uw klant stilstand en heeft hij geen verdere rompslomp.

Lees het volledig bericht hier

De allerbeste prijs

Klanten van G-Tyres krijgen de allerbeste service en prijs bij de inkoop van hun banden. In een vrijblijvend gesprek rekenen we graag de marges voor u uit en laten we zien waar de extra winst wordt behaald. Natuurlijk geven we dan ook een demo van de klantspecifieke banden webshop.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact