0174 - 404 404 Klant worden? Webshop login

Zeta banden goed getest in Auto Bild

Zeta 225/50R17 ZTR10 94 W banden

Auto Bild en Autoweek hebben in een recente test 52 verschillende zomerbanden tegenover elkaar gezet. Uiteraard de bekende A-Merken, zoals Continental, Bridgestone en Michelin, maar ook diverse B-Merken zoals GT-Radial, Kieber en Nexen en C-Merken als Achilles, Hifly, Fortuna en Zeta.

De banden zijn op verschillende eigenschappen getest, met als doel te ontdekken welke zomerband de beste overall performance heeft. De eigenschappen aquaplaning, rolweerstand, duurzaamheid en afrolgeluid zijn uitgebreid getest.

De Zeta ZTR10 band eindigde op een keurige 25ste plaats. Ondanks de sterke concurrentie van de A-merken, heeft Zeta laten zien dat de ZTR10 een goed alternatief is en dat deze band over een prima overall performance beschikt tegen een scherpe prijs.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

G-Tyres Banden Groothandel

Bij G-Tyres Banden Groothandel zijn we ontzettend trots dat wij de officiële importeur van Zeta Banden voor de Benelux zijn. Uit deze test blijkt wederom dat wij uit de C-merken de beste keuze hebben gemaakt. Met Zeta hebben wij een goed product met een scherpe prijs in huis. De ZTR10 komt gemiddeld uit de test maar doet nauwelijks onder voor de veel duurdere A- en B-merken. De Zeta banden zijn in een ruim matenpakket van 13 tot en met 22 inch beschikbaar.

Klanten bestellen direct online Geen klant? Ontdek voordelen

Stel uw vraag vrijblijvend aan G-Tyres

Aanhef *

Direct contact

G-Tyres is de plezierigste banden groothandel voor iedereen die dagelijks banden monteert. Wij voegen namelijk de daad bij het woord: vandaag besteld, is vandaag bezorgd!

0174 - 404 404 maak een afspraak

0174 - 404 404 contact